Sommarinspiratören Palwasha Feizi – En money mindset coach som hjälper människor att hitta sig själva och skapa sina drömliv

Bilden visar Palwasha Feizi - grundare av Expect Miracles
Bilden visar Palwasha Feizi – grundare av Expect Miracles

Palwasha Feizi, bosatt i Göteborg med sin man och dotter, har en passion för att hjälpa människor att nå sina drömmar. Med en bakgrund som skönhetssalongägare och en transformation till en money mindset coach, inspirerar hon tusentals med sina insikter om personlig utveckling samt framgång.

“Jag vill hjälpa en miljon människor att leva sin fulla potential,” säger Palwasha.

Berätta mer om vem grundaren bakom Expect Miracles är

Jag heter Palwasha Feizi, är 40 år gammal och bor i Göteborg med min man samt vår tvååriga dotter. Jag har även mina föräldrar och nio syskon nära mig. Jag är en väldigt öppen, varm och rak person. Kärleken till min familj och nyfikenheten kring personlig utveckling samt psykologi driver mig framåt. Jag är grym på att skapa community och hjälpa människor att förstå sig själva samt sina potentialer. Att kunna inspirera andra och hjälpa dem skapa sina drömliv är min största motivation.

Skapar rikedom och drömliv åt människor

Jag hjälper människor att börja leva sin fulla potential genom att förstå sinnets kraft och hur de kan använda det för att skapa sina drömliv. Jag arbetar som money mindset coach, och fokuserar på att förändra människors inställning till pengar och framgång. Mitt företag erbjuder kurser, workshops och individuell coaching. Även om jag har ett kontor, jobbar jag mest hemifrån för att kunna vara flexibel, men jag kan arbeta var som helst i världen vilket är en stor frihet. Min vision är att hjälpa en miljon människor att uppnå sina drömmar och skapa rikedom på alla plan.

Palwashas arbetsplatser är väldigt varierande - en frihet hon känner med sitt bolag.
Palwashas arbetsplatser är väldigt varierande – en frihet hon känner med sitt bolag.

Entreprenörsresan

Mitt första företag startade jag när jag var 22 år. Det var en skönhetssalong som jag drev i 17 år tills jag brände ut mig. För knappt fyra år sedan startade jag mitt nuvarande företag som money mindset coach. Jag blev certifierad som Bob Proctor-konsult och började fokusera på att förändra människors inställning till pengar och framgång. Jag är mest stolt över mina relationer och att jag lyckats förändra mitt liv på alla plan genom att förändra mitt mindset. Efter en skilsmässa och utmaningar i mitt personliga liv lyckades jag bygga upp nya, starka relationer med respekt samt kärlek. Jag har gått från att kämpa dag och natt i min skönhetssalong till att nu arbeta fem timmar om dagen samt omsätta miljonbelopp per månad. Jag skulle inte ändra något i min företagsresa eftersom varje erfarenhet har varit nödvändig för att jag ska vara där jag är idag.

Tips till andra entreprenörer

Entreprenörskap handlar om att utvecklas själv och se sina klienter transformeras. Det bästa med att driva företag är friheten att skapa, utveckla och förändra, samt att kunna inspirera andra.

Investera i dig själv: Satsa på en mentor eller coach som har gått samma väg som du vill gå.

Nätverka smart: Använd sociala medier för att synas och höras, men lita på din egen process.

Våga ta hjälp: Försök inte göra allt själv. Ta hjälp i tid för att undvika utbrändhet.

Fira varje framsteg: Se varje steg som en del av resan och fira dina framgångar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Om Klara-Maria

Presentationen ”Här är en entreprenör” kändes mäktig första gången jag fick den. Jag ska hjälpa dig att få samma känsla. Denna blogg är alltså ett stöd för dig som är entreprenör med eller utan ett bolag.

Läs mer om Klara-Maria

Instagram

Tidigare inlägg

Kategorier
Arkiv