Nu är det bara en dag kvar till det nya året. För att tagga igång dig inför ditt nyårsgalej och få inspiration till nyårsmaten har jag frågat de tre sista intervjudeltagarna om vad de har för nyårlöften samt vad de ska äta på nyår. Deras svar finner du nedan.
Uppsalas näringslivsdirektör som arbetar hårt med entreprenörskap och tillväxt i kommunen. Intervjun med henne finner du HÄR.
- Hålla fast vid mitt regelbundna träningsmönster, det borde vara enkelt för jag mår så bra av det.
- Skaldjur och fisk.
UU Innovations affärsrådgivare som brinner för entreprenörskap och har erfarenhet från att driva företag i Uppsala. Intervjun med henne finner du HÄR.
- Njuta mer av livet!
- Jag älskar skaldjur så jag hoppas att jag får äta massor av det.
En av grundarna till OBH Nordica som är en inspiratör för Sveriges entreprenörer. Intervju del 1 hittar du HÄR och del 2 HÄR.
- Att varje dag göra någonting gott för en annan människa. Smått som stort!
- Grön ärtsoppa till förrätt och sedan torskrygg som legat i saltlag med Amandinepotatis, kokta morötter, smält smör och riven pepparrot. Till efterrätt vill jag ha färska hallon, blåbär och en kula vaniljglass.
Mitt nyårsfirande kommer att ske i Stockholm med nära vänner och det ska bjudas på vilt till huvudrätt – smaskigt! Jag har aldrig haft några nyårslöften men till nästa år lovar jag att göra det som ger mig glädje och energi, att utföra aktiviteter för att tillfredsställa andra ska försvinna ur min “to-do-list”.
Min personliga nyårsönskning är att Sverige arbetar mot och blir rikare inom entreprenörskap under 2016. Jag hoppas också att ni fortsätter följa mig på min resa under nästa år. Jag hoppas och tror att 2016 kommer bli fantastiskt!